Effe noar Geffe

Wil je de Brabantse sfeer van vroeger en nu beleven? Op 2 september verandert Geffen voor de 42e keer in hét Brabantse evenement voor jong en oud: Effe noar Geffe. Dit jaar in een nieuw groen jasje met dezelfde welbekende gezelligheid.

 

Kom effe beleven…

Pure nostalgie en erg leerzaam: beleef 80 oude en nieuwe ambachten. Hoe wordt bijvoorbeeld een klomp gemaakt? En hoe werkt de voorganger van het stopcontact: de stoommachine?


Kom effe knuffelen…

Aai alpaca's, geitjes en kuikentjes en laat je verrassen door de varkens die los rondlopen door de straten. Bewonder de enorme galopperende Friezen en hardwerkende trekpaarden. Je vindt wel 1.000 dieren op het 2.000 meter lange parcours!


Kom effe luisteren…

Plof samen neer op één van de 1.000 terrasstoelen en geniet van 8 verschillende muziekpodia: van de beste live coverbands uit de regio tot smartlappen, van pop tot rock.


Kom effe proeven…

Pulled pork, kip cajun, speciaalbier, vers geperst sap en vers gebakken krentenbrood: proef alles wat de ondernemers uit de streek te bieden hebben! Snuffel daarnaast in de 200 prachtig aangeklede kramen naar mooie koopjes.


Kom effe spelen…

Er is bijna teveel te doen en te beleven voor kinderen. Van kinderspeelplaats ‘het Circus’ tot de nostalgische kermis. Van rinkelbommen maken tot het klimparcours. Van een vliegend tapijt achter een paard tot een rit op het stoomtreintje.


Kom effe ervaren…

Kijk je ogen uit met al het straattheater op het parcours. Er is een heuse kettingzaagkunstenaar en je ontdekt hoe brood gebakken wordt uit een graankorrel. Ga zo maar door…


Kortom: Effe noar Geffe verrast je. En het mooie is: kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en alle attracties op het parcours zijn gratis. De entree voor volwassenen is € 6,- en ook parkeren is gratis.

 

Ben je benieuwd naar het complete programma? www.effenoargeffe.nl 

Effe noar Geffe
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Organisatie Effe noar Geffe
Telefoon: 06 - 5388 0677
E-mail: info@effenoargeffe.nl