Effe noar Geffe

Houd jij ook zo van het landleven? Tijdens hét Brabants dagje uit op de 1e zondag van september beleef je dit met een vleug nostalgie, diverse dieren, unieke kinderattracties, interessante demonstraties en een heerlijke streeksfeer met muziek.

Deze verrassende ‘nieuwe’ thema’s mag je zeker niet missen:

 

Jaren 60: rolschaatsbaan, oldtimers, rock ‘n roll

Op de belichte rolschaatsbaan van het jaren 60-plein mag je skaten naar hartenlust. Of bekijk de skatekunsten van de échte professionals tijdens de diverse demonstraties. Ook bewonderen motorliefhebbers oude motoren, brommers en oldtimers op het Dorpsplein, denk aan Opel Manta GT/E en Ford Kortina GT. Of dans de Hucklebuck met de rock ’n’ roll-band.


Proef en ontdek de natuur & ons landschap

Op het Natuur- en Landschapsplein in de Lambertusstraat proef je heerlijke streekproducten. Ook beleef je wat Landschapsbeheer Oss doet voor het behoud, beheer, herstel en ontwikkeling van ons ecologisch waardevol landschap. Kinderen maken hun eigen insectenhotel en zetten vogelkastjes in elkaar.


75 Jaar bevrijding: neem plaats in 12 militaire voertuigen

Ter ere van het thema ‘75 jaar bevrijding’ laten museum Bevrijdende Vleugels en vereniging Keep Them Rolling maar liefst 12 militaire voertuigen zien op het parcours van Effe noar Geffe. Neem plaats in zo’n voertuig en laat je mee terugnemen in de tijd van toen.


En nog zoveel meer…

Bekijk de metershoge straattheater-karavaan die door het dorp heen trekt. Ook de tientallen oude ambachten, lokale kraampjes, 8 muziekpodia en kinderspeulploats zijn weer te zien op de markt. Kortom: Effe noar Geffe kom je ervaren! En misschien word je wel de miljoenste bezoeker... Ben je benieuwd naar het complete programma? www.effenoargeffe.nl


Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en alle attracties op het parcours zijn gratis. De entree voor volwassenen is € 6,- en ook parkeren is gratis. Kom effe, het wordt leuk!

 

Ben je benieuwd naar het complete programma? www.effenoargeffe.nl 

De onderstaande foto's zijn gemaakt door Heidi van Boxtel, John van den Heuvel en Cindy van Erp
Bron: www.effenoargeffe.nl 

Effe noar Geffe
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Organisatie Effe noar Geffe
Telefoon: 06 - 5388 0677
E-mail: info@effenoargeffe.nl