Open Huis De Koppellinck & Het Oude Klooster

De besturen van de Koppellinck en Het Oude Klooster organiseren op zondag 15 mei aanstaande een Open Huis. We willen samen aan de inwoners van Geffen en aan de achterban van onze gebruikers, de opgeknapte panden laten zien.


Tijdens de afgelopen Corona periode zijn in onze panden de nodige verbouwingswerkzaamheden verricht en is het interieur verfrissend opgeknapt. We kunnen nu weer voor een lange tijd onze huurders, gebruikers en gasten uit Geffen, van harte ontvangen.


De besturen van de Koppellinck en Het Oude Klooster willen onze bewoners uit Geffen graag opnieuw laten kennismaken met deze twee mooie ‘huiskamers. Met het Open Huis sluiten we een moeilijke Corona periode af. Vanaf 10.30 tot 14.00 uur staan onze voordeuren open.


Tijdens het Open Huis laten verschillende gebruikers van de panden, de bezoekers ook kennis maken met hun activiteiten. U krijgt info van KBO en Ons Welzijn en er zijn foto’s te zien van alle activiteiten. De Heemkunde zet de bovenste zolder open en de archieven in al hun ruimten zijn te bezichtigen. Op tv scherm ziet u alle foto’s die gemaakt zijn op 22-02-22. Ook Thuiszorg en Fysiotherapie geven informatie over hun diensten. In de kapel zingt het Gemengd Koor bij aanvang van het Open Huis en gedurende de overige uren klinkt er stemmige muziek.


Wij zorgen samen met onze vrijwilligers voor de koffie/thee en waar nodig leiden we de bezoekers rond. Wij hopen u met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd. Uiteraard bent u van harte welkom op 15 mei aanstaande. tijdens ons Open Huis.

 

Uw komst wordt op prijs gesteld.

 

Open Huis De Koppellinck & Het Oude Klooster
Contactinformatie organisatie
Organisatie: De Koppellinck & Het Oude Klooster
Telefoon: 06 – 27270811
E-mail: vanwanrooijromme@hotmail.com