PubQuiz in ‘t Haasje

19 september: Aftrap zesde seizoen succesvolle PubQuiz in ‘t Haasje

PubQuiz Met De Fles Op Tafel daagt teams uit mee te doen tijdens aftrap nieuw seizoen

 

Op donderdag 19 september start het derde seizoen  van PubQuiz Met De Fles Op Tafel in Café Zaal ‘t Haasje. Vanaf nu kunnen enthousiaste teams van drie, vier of vijf quizfanaten zich opgeven via de site van de organisatie.  

 

De zomer is bijna voorbij, de vakantie zit erop. Maar niet getreurd want het betekent ook een nieuw seizoen quizen in Café Zaal ‘t Haasje. Pubquiz Met De Fles Op Tafel is twee jaar geleden begonnen voor een handjevol teams, maar inmiddels voor veel mensen een serieuze (denk)sport. Er zijn ruim tien teams die vast meedoen en steeds uitkijken naar de volgende editie, zo leuk vinden zij het om mee te doen.  

 

De Pubquiz is een interactieve kennisquiz en wordt gespeeld in teams van maximaal 5 personen. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmasters, maar komen ook in de vorm van een fotoronde, muziekfragmenten en een proefronde. Voor sommigen is de Pubquiz een mooi excuus voor een avondje uit, voor anderen een serieuze sport. Maar bovenal is het dat waar ze de volgende dagen nog over praten op straat. 

 

Pubquizen is voor iedereen toegankelijk, niet te makkelijk, niet te moeilijk maar vooral gezellig. Vragen gaan over sport, Teletubbies, films, geschiedenis, computergames, muziek, Gerard Joling, tanden bleken: alles komt voorbij. 

 

Wil je meedoen op 19 september, dan kun je je teamnaam doorgeven via de nieuwe website: www.metdeflesoptafel.nl 

 

Een quizavond start om 20.00 uur en na tien rondes maken we rond 23.00 uur de winnaars bekend. Meedoen aan onze Pubquiz is verslavend, dus noteer ook alvast 28 november 2019, 13 februari 2020, 2 april 2020 en 8 mei 2020, 14 mei 2020 in je agenda.

PubQuiz in ‘t Haasje
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Met De Fles Op Tafel

Foto's