Roapliedfestival

Op deze avond zullen voor de 27ste keer de beste Geffense muzikanten en zangers strijden om wie het beste carnavalsnummer van 2019 gemaakt heeft.

 

Vriendengroepen, individuen, carnavalsclubs, dweilorkesten en zelfs collega's strijden voor de winst. Zodat hun lied dit jaar wordt verkozen tot de beste carnavalskraker van het Rottenrijk! Een deskundige jury beoordeelt onder andere op muzikaliteit, carnavaleskheid en uitstraling. Daarnaast kan het publiek haar favoriet kiezen via de stem-app. 

 

Middels loting wordt de volgorde van optreden bepaald en na de 1e ronde waarin alle deelnemers hun optreden doen zal de vakkundige jury een oordeel vellen over wie er door gaan naar de 2e ronde. De bezoekers kunnen stemmen via de stem app. op hun favoriete deelnemer de zaalwinnaar zal ook nog 1x zijn of haar nummer ten gehore brengen. In de 2e ronde zullen de 5 overgebleven deelnemers nog 1 maal hun nummer brengen waarna de zware taak bij de jury ligt om de eindstand te bepalen.


De liedjes worden muzikaal ondersteund door de Roapliedband.

 

Ludieke optredens, een variatie aan muziekstijlen en aan enthousiasme geen gebrek bij de deelnemers! Kortom een kei gezellige avond voor jong en oud!

 

De entree is slechts € 2,50.

 

Roapliedteam 2019
Jan vd Zande
Saskia v Erp
Temmie v Uden
Ronny Langens

 

Blijf op de hoogte:

  • facebook.com/roaplied.rottenrijk
  • Instagram: roaplied
  • twitter.com/roaplied
Roapliedfestival
Contactinformatie organisatie
E-mail: roaplied@rottenrijk.nl

Foto's