Samenwerken voor, door en met de Geffense samenleving

Derde bijeenkomst voor verenigingen 

 

Op maandag 25 november organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) samen met voetbalvereniging Nooit Gedacht een derde bijeenkomst voor Geffense verenigingen. De avond wordt gehouden in de kantine van voetbalvereniging Nooit Gedacht, Pastoor van de Kampstraat 34, Geffen. De avond begint om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deze avond is het vervolg op de interactieve bijeenkomsten van 11 maart en 13 mei waarin we zijn gestart met het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen de Geffense verenigingen.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze derde bijeenkomst praten we u bij over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Er zijn inmiddels twee werkgroepen opgestart met daarin vertegenwoordigers van verschillende verenigingen. Daarnaast willen wij samen met u afspreken hoe we in het nieuwe jaar de samenwerking verder kunnen en willen versterken en wat we daarin van elkaar mogen verwachten.

 

Aanmelden

Wij willen graag alle verenigingen (niet alleen sportverenigingen) bereiken om het draagvlak voor de onderlinge samenwerking te vergroten. Graag horen we uiterlijk maandag 18 november wie er namens uw vereniging aanwezig zijn. Aanmelden kan per een e-mail naar hans@sport-expertise-centrum.nl.

 

Vermeld daarbij s.v.p. ook welke personen namens uw vereniging aanwezig zijn zullen zijn.

 

Samenwerken voor, door en met de Geffense samenleving
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Sport Expertise Centrum
Telefoon: 0412-631039
E-mail: hans@sport-expertise-centrum.nl