Vrijwilligerstaak: Beheerder opslagloods tijdens Effe noar Geffe

Datum: 03-09-2023

Eenmalig

Weekend

1


In het weekend van Effe noar Geffe (zaterdagochtend/-middag en zondagnamiddag/-avond) zijn we op zoek naar één of twee vrijwilligers die ons helpen bij de opslagloods aan de Bredeweg.

Beheerder opslagloods tijdens Effe noar Geffe

We maken in de Bredeweg het gehele jaar dankbaar gebruik van een opslagloods. Tijdens Effe noar Geffe gaan de meeste opgeslagen materialen het parcours op. Uiteraard komt dit op zondag na afloop van Effe noar Geffe ook weer terug.

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij helpen. De taak omvat het uitdelen en laden van materialen op zaterdagochtend en -middag. Op zondagavond dienen alle materialen uiteraard weer in goede staat en op de juiste plaats in de loods te staan, zodat we volgend jaar meteen weer door kunnen.

 

Het kan dus op sommige momenten druk zijn met ploegen die tegelijk spullen komen laden of lossen. Raak je hiervan niet snel onder de indruk en weet je zelf ook van aanpakken? Vind je het leuk om - eventueel samen - tijdens het mooiste weekend van Geffen deze belangrijke rol te hebben én veel mede-helpers te ontmoeten? Laat het ons weten!

 

 

Interesse of vragen?

;