Vrijwilligerstaak: Competitieleider tennis en padel

Terugkerend

In overleg (duotaak)

1


Leerzame en gezellig duotaak: je verzorgt de organisatie en communicatie rondom de halfjaarlijkse tennis- en padelcompetitie. Jij maakt op alle niveaus competitie spelen in Geffen mogelijk!

Competitieleider tennis en padel

Organisatie & communicatie

Als competitieleider organiseer je tweemaal per jaar met z'n tweeën de tennis- en padelcompetitie namens onze vereniging. Je regelt de communicatie naar onze leden en de aanmeldingen van de teams. Je bent het aanspreekpunt van de teamcaptains.

 

Gedeelde vrijwilligerstaak

Het betreft een duotaak; er staat al iemand te trappelen om dit samen met jou op te pakken!

 

Inclusief leerzame cursus met certificering

Waar begin je? Welke keuzes maak je? Welke stappen zet je en wanneer? Om je als competitieleider te helpen, volg je een basiscursus. Deze leerzame cursus legt je stapsgewijs alles uit via theorie, vragen, stappenplannen en praktijksituaties. Je volgt drie delen:

  1. e-Learning: theorie.
  2. Twee klassikale online bijeenkomsten: leer de theorie in de praktijk toepassen dankzij o.a. opdrachten en praktijksituaties.
  3. Eindtoets. Slaag je voor de toets, dan ben je gecertificeerd competitieleider. Dit certificaat is 5 jaar geldig (het is mogelijk om dit certificaat te verlengen met behulp van een updatecursus).

Na deze cursus heb je voldoende kennis om een leuke, sportieve en gezellige competitie te organiseren.

 

Meer informatie

Onderaan deze pagina vind je een voorbeeld van het communicatieschema. Word je vrijwilliger bij onze gezellige vereniging? Voor meer informatie of aanmelden, mail naar info@tvdevlijmd.nl.

Interesse of vragen?

;