Nieuws van Kom d'r In

Kom D’r In is een laagdrempelige huiskamer voor alle Geffenaren. Een plek om naar toe te gaan voor gezelligheid of een luisterend oor, maar ook om activiteiten te beginnen of te bezoeken.

 

Op 9 december 2018 was het één jaar geleden dat Kom d’r in aan het Dorpsplein haar activiteiten startte. Inmiddels hebben we een goed gevuld rooster met activiteiten. Veel Geffenaren weten de weg te vinden naar onze gezellige huiskamer en nemen deel aan de verschillende activiteiten. We hebben ruim 30 vrijwilligers die zich inzetten als gastvrouw/heer of activiteiten begeleiden of opzetten. Ook in het Repair Cafe zetten vooral mannen zich in om te zorgen dat we niet weggooien, maar repareren.

 

Op de dag van de vrijwilliger, 7 december jl. heeft de werkgroep van Kom d’r in de vrijwilligers in het zonnetje gezet met een zelf bereide heerlijke high tea in onze eigen ruimte. Hans Hoeben bedankte iedereen namens Geffen Zorgt en bracht ook het goede nieuws, dat met een applaus werd ontvangen:

 

Kom d’r in kan door !!  we hebben een nieuwe locatie

 

Op 31 januari loopt ons huurcontract aan het Dorpsplein af. We zullen onze gezellige ruimte (waarvoor we Eduard van Heese erg dankbaar zijn) op een prachtige locatie gaan verlaten, maar…… er is goed nieuws!! Wij verhuizen naar een prachtige ruimte in de Koppellinck.

 

De Beheercommisie van de Koppellinck heeft geld nog moeite gespaard om ons een eigen ruimte aan te kunnen bieden en we krijgen er een goede kookgelegenheid, die weer mogelijkheden biedt voor uitbreiding van activiteiten. Alles in het kader van ontmoeten voor alle leeftijdsgroepen.

 

We gaan er met zijn allen voor zorgen dat het dezelfde sfeer uitstraalt die we gewend zijn. Hulp bij verhuizing en inrichting is straks erg welkom.