Verbouwing MFC de Koppellinck

MFC de Koppellinck is een Multifunctioneel Centrum, een gemeenschapshuis met activiteiten van en voor inwoners in Geffen. Dit centrum ligt aan de Kloosterstraat 4,6,8 te Geffen.

 

MFC de Koppellinck werd in 2010 opgeleverd aan de inwoners. Het Multi Functioneel centrum wordt gebruikt door: basisschool De Wissel, zorginitiatieven, verenigingen, koren, dansgroepen.

Foto's

Wat gaan we verbouwen?

Het MFC heeft bij de hoofdingang een verzakking. Dat wordt verholpen. Verder komen er wat aanpassingen in de installatie voor de ventilatie in het kader van de horeca wet- en regelgeving. Daarnaast heeft het bestuur van MFC De Koppellinck gevraagd aan de gemeente Oss om twee aanpassingen gelijktijdig te doen.

 

  1. Een kleine uitbreiding aan de voorzijde van het pand,
  2. Een scheiding tussen het horecadeel en de piazza. De piazza is voor multifunctioneel gebruik. De school gebruikt dit als aula en het gemeenschapshuis gebruikt dit voor grote activiteiten zoals bijvoorbeeld toneel en bijeenkomsten. De open verbinding met het horecadeel beperkt het gebruik. Dat wordt aangepast zodat de school en de horeca tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de ruimte.

 

Planning

  • Augustus / september 2021 start bouw.
  • December 2021 / januari 2022 oplevering.

 

We proberen de overlast van de verbouwing zoveel mogelijk te beperken. Daarom willen we in de zomervakantie starten.