Verbouwing MFC de Koppellinck

MFC de Koppellinck is een Multifunctioneel Centrum, een gemeenschapshuis met activiteiten van en voor inwoners in Geffen. Dit centrum ligt aan de Kloosterstraat 4,6,8 te Geffen.

 

MFC de Koppellinck werd in 2010 opgeleverd aan de inwoners. Het Multi Functioneel centrum wordt gebruikt door: basisschool De Wissel, zorginitiatieven, verenigingen, koren, dansgroepen.

Wat gaan we verbouwen?

Het MFC heeft bij de hoofdingang een verzakking. Dat wordt verholpen. Verder komen er wat aanpassingen in de installatie voor de ventilatie in het kader van de horeca wet- en regelgeving. Daarnaast heeft het bestuur van MFC De Koppellinck gevraagd aan de gemeente Oss om twee aanpassingen gelijktijdig te doen.

 

  1. Een kleine uitbreiding aan de voorzijde van het pand.
  2. Een scheiding tussen het horecadeel en de piazza. De piazza is voor multifunctioneel gebruik. De school gebruikt dit als aula en het gemeenschapshuis gebruikt dit voor grote activiteiten zoals bijvoorbeeld toneel en bijeenkomsten. De open verbinding met het horecadeel beperkt het gebruik. Dat wordt aangepast zodat de school en de horeca tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de ruimte.

Op 10 september was de aftrap voor de verbouwing van MFC de Koppellinck!

 

Jantine Smulders van gemeente Oss, Raymond van Spall en Mike Uijen van Dombosch Bouw ondertekenden de aannemingsovereenkomst in Geffen.

 

Planning

  • start bouw 4 oktober 2021

 

We proberen de overlast van de verbouwing zoveel mogelijk te beperken en vragen uw begrip voor de tijdelijke overlast.

 

Foto's