Vrijwilligerstaak: Secretaris Scouting Geffen

Terugkerend

2 tot 3 uur per week

1


We zijn op zoek naar een onmisbare schakel: iemand die onze vergaderingen en actiepunten notuleert, agenda's opstelt en de mailbox en brievenbus bijhoudt. Zonder jou loopt alles in de soep!

Secretaris Scouting Geffen

Als lid van het groepsbestuur ben je bij alle bestuurs- en groepsraden van Scouting Geffen. Je bepaalt de agenda en maakt de notulen van deze bijeenkomsten. Je zorgt dat alle staf- en bestuursleden de agenda's en notulen krijgen via e-mail. Ook beheer je de mailbox en de brievenbus bij de blokhut D'n Uitstek.

 

Scouting Geffen bestaat al sinds 1984. Onze gezellige club heeft jeugdleden vanaf 5 tot en met 17 jaar uit Geffen en omgeving. De jongens en meiden zijn naar leeftijd onderverdeeld in verschillende kleinere groepen: speltakken. Hierdoor kunnen wij een uitdagend programma bieden dat bij hun interesses, mogelijkheden en fantasie past. Vanaf 18 jaar kan men (bege)leiding worden of lid worden van de Stam. Dit is onze speltak vanaf 18 jaar en ouder.

 

Vind je het leuk om alles netjes bij te houden en de organisatorische kant van Scouting Geffen lekker vlot te laten verlopen? Laat het ons dan zeker weten!

Interesse of vragen?

;