Elkaar treffe in Geffe

Zaterdag 8 juli: Hoe zorgen we voor elkaar in Geffen? 

Op 8 juli staat deze vraag centraal. Geffen Zorgt, de dorpsraad, de Koppellinck, BSG en ONSwelzijn hebben het initiatief genomen om op deze vraag een antwoord te vinden. Daarom organiseren zij op 8 juli de dag: Elkaar treffe in Geffe. 

 

In de ochtend staan professionals en vrijwilligers in Geffen om actief inwoners te vragen hoe zij het leven in Geffen vinden:  Wat hebben ze nodig? Wat kunnen zij zelf betekenen? U kunt ze herkennen aan de koffieplekjes in de Klimop speeltuin, op het veldje achter de sporthal de Geer, of bij de Schouw. Kom gerust langs voor koffie, maar mogelijk treft u ze ook aan de deur. 

 

In de middag kunt u in de Koppellinck allerlei informatie vinden over zorg in Geffen: Wat is er allemaal? In het theater van de Koppellinck zal om 13 uur schrijver en cabaretier Wim Daniëls een gratis voorstelling geven over ‘het dorp’, aansluitend presenteren allerlei verenigingen/stichtingen uit Geffen zich om kenbaar te maken wat ze te bieden hebben en wat ze nodig hebben. Het eindigt rond 15 uur met een talkshow over: Hoe zorgen we voor elkaar in Geffen? o.l.v. Peter van Erp.

 

 

Zet het in uw agenda en zorg dat u erbij bent!

Elkaar treffe in Geffe
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Geffen Zorgt, Dorpsraad Geffen, MFC De Koppellinck, BSG en ONSwelzijn