Algemene informatie

Verbouwing

Het MFC heeft bij de hoofdingang een verzakking. Dat wordt verholpen. Verder komen er wat aanpassingen in de installatie voor de ventilatie in het kader van de horeca wet- en regelgeving. Daarnaast heeft het bestuur van MFC De Koppellinck gevraagd aan de gemeente Oss om twee aanpassingen gelijktijdig te doen.

Kijk hier voor meer informatie over de verbouwing

 

 

Algemene informatie

MFC de Koppellinck is gebouwd omdat er al jaren een grote behoefte was aan één gezamenlijk verenigingsgebouw dat voldeed aan de wensen van die tijd. De officiële opening van het gebouw was op zaterdag 6 november 2010.

 

MFC de Koppellinck biedt huisvesting aan de basisschool 'De Wissel', schoolbestuur Filios, peuterspeelzaal 't Beertje, enkele paramedische bedrijven en diverse verenigingen en andere belangstellenden uit Geffen. De exploitatie van het gebouw is in handen van de gemeente Oss, het schoolbestuur en Stichting MFC de Koppellinck. Stichting MFC de Koppellinck is hierbij verantwoordelijk voor de exploitatie en beheer van de centrale ruimte en het zgn. verenigingsdeel.

 

Reserveringen kunnen worden gemaakt via deze website (keuzemenu zaalagenda) of door het sturen van een mail naar planning@mfcdekoppellinck.nl.