Algemene informatie

Mededeling

--CORONA UPDATE--
Volgens richtlijnen van de rijksoverheid kunnen de dorps- en buurthuizen en ontmoetingscentra
weer open vanaf 1 juni 2020. De openstelling is per 1 juli 2020 bepaald voor maximaal 100 mensen,
uitgaande van de basisregels van 1,5 meter afstand. Ons gebouw volgt de richtlijnen zoals bepaald
door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij aantal extra maatregelen om verspreiding van
het virus tegen te gaan.

Lees hier het volledige protocol met alle maatregelen.


Beste verenigingen en huurders,

 

Door de Corona perikelen zien we ons jammer genoeg genoodzaakt om, per omgaande, alle geplande activiteiten tot nader order te annuleren.

 

De gemeente Oss sluit tot en met maandag 6 april 2020 alle sporthallen, sportzalen en gymzalen. Ook wijkcentra en buurt- en dorpshuizen blijven dicht. Oss volgt zo de landelijke maatregelen om sociale ontmoeting te beperken. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het coronavirus. Deze gebouwen gaan op als onderdeel van de maatregel om scholen, kinderdagverblijven, eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs te sluiten.

 

De meeste sportaccommodaties zijn al niet meer in gebruik. Sportverenigingen, scholen en andere groepen hebben hun activiteiten afgezegd. Ook veel wijkcentra, buurt- en dorpshuizen hebben de deuren al gesloten. Nu geldt dit voor alle gebouwen. 

 

Wij adviseren u, voor de laatste ontwikkelingen op dit gebied, onze Facebook pagina nauwlettend in de gaten te houden!

 

Wij wensen u vooral een goede gezondheid toe en hopen dat we deze situatie snel achter ons kunnen laten!

 

Gezonde groet,

Bestuur MFC De Koppellinck.

 MFC de Koppellinck is gebouwd omdat er al jaren een grote behoefte was aan één gezamelijk verenigingsgebouw dat voldeed aan de wensen van die tijd. De officiële opening van het gebouw was op zaterdag 6 november 2010.

 

MFC de Koppellinck biedt huisvesting aan de basisschool 'De Wissel', schoolbestuur Filios, peuterspeelzaal 't Beertje, enkele paramedische bedrijven en diverse verenigingen en andere belangstellenden uit Geffen. De exploitatie van het gebouw is in handen van de gemeente Oss, het schoolbestuur en Stichting MFC de Koppellinck. Stichting MFC de Koppellinck is hierbij verantwoordelijk voor de exploitatie en beheer van de centrale ruimte en het zgn. verenigingsdeel.

 

Reserveringen kunnen worden gemaakt via deze website (keuzemenu zaalagenda) of door het sturen van een mail naar planning@mfcdekoppellinck.nl.