Algemene informatie

Verbouwing

Het MFC heeft bij de hoofdingang een verzakking. Dat gaan we verhelpen. Verder passen we in het kader van de horeca wet- en regelgeving de installatie voor de ventilatie van het MFC aan. Daarnaast heeft het bestuur van MFC De Koppellinck gevraagd om twee aanpassingen. Ten eerste een kleine uitbreiding aan de voorzijde van het pand en ten tweede vraagt het bestuur om een scheiding aan te brengen tussen het horecadeel en de piazza. 

Kijk hier voor meer informatie over de verbouwing

 

 

Algemene informatie

MFC de Koppellinck is gebouwd omdat er al jaren een grote behoefte was aan één gezamenlijk verenigingsgebouw dat voldeed aan de wensen van die tijd. De officiële opening van het gebouw was op zaterdag 6 november 2010.

 

MFC de Koppellinck biedt huisvesting aan de basisschool 'De Wissel', schoolbestuur Filios, peuterspeelzaal 't Beertje, enkele paramedische bedrijven en diverse verenigingen en andere belangstellenden uit Geffen. De exploitatie van het gebouw is in handen van de gemeente Oss, het schoolbestuur en Stichting MFC de Koppellinck. Stichting MFC de Koppellinck is hierbij verantwoordelijk voor de exploitatie en beheer van de centrale ruimte en het zgn. verenigingsdeel.

 

Reserveringen kunnen worden gemaakt via deze website (keuzemenu zaalagenda) of door het sturen van een mail naar planning@mfcdekoppellinck.nl.