De App van Geffen.nl!

Geffen.nl heeft vanaf nu ook een eigen app. Wat kun je allemaal verwachten in deze nieuwe app?

Speel mee met 'De Stem'
"Geffen.nl, hier vind je het wel". In de nieuwe app van Geffen.nl wordt deze slogan uitgesproken door een bekende of minder bekende Geffenaar. Weet jij van wie de stem is? Verstuur je antwoord in de nieuwe app van Geffen.nl.

Er zijn in totaal vijf verschillende rondes. Speel mee en maak kans op een leuke prijs!

Activiteiten

De populaire Geffense activiteitenkalender is nu ook handig terug te vinden in de app. Bekijk per maand wat er in ons mooie dorp te doen is. Mis je nog een activiteit die je zelf organiseert? Dan voeg je deze gemakkelijk toe door op de button in de kalender te klikken.

Torenklanken

Torenklanken is hét dorpsblad van Geffen. Met een oplage van 2.000 valt de papieren versie in het hele dorp op de deurmat. In de app van Geffen.nl is Torenklanken nu ook digitaal te lezen. Je scrollt heel eenvoudig door alle edities. Van de allereerste Torenklanken uit 1962 tot de meest recente versie. 

Herinneringen

Wil je graag een herinnering (push-bericht) ontvangen voor activiteiten of wanneer de nieuwste editie van Torenklanken beschikbaar is? Of wil je weten wie de prijswinnaar van De Stem is? Geef het aan in de nieuwe app!

Nieuwsgierig? Download hier de app: