Kom d'r In

Nieuws

Wij hebben er veel begrip voor dat het wegvallen van inloop en activiteiten voor veel mensen heel vervelend is, maar omdat wij ook te maken hebben met mensen uit de kwetsbare groepen willen wij ons houden aan deze richtlijnen. Wij zullen wijzigingen hierin blijven volgen en consequenties die dat heeft voor de openingstijden van Kom d’r in laten weten op onze Facebookpagina, op Geffen.nl

We hopen dat iedereen in zijn eigen omgeving in deze periode extra aandacht heeft voor kwetsbare mensen.

 

Voorlopig rooster activiteiten april 2020

 

 


Kom d'r In

Oog hebben voor elkaar vinden we erg belangrijk. Als je elkaar kent, kun je iets voor elkaar betekenen. Bovendien vinden de meeste mensen het fijn en belangrijk om anderen te ontmoeten. Daarom zijn we “Kom D’r In” begonnen, een gezellige huiskamer voor en door Geffenaren. Loop gerust binnen voor een kop koffie of thee! 

 

Bij Kom D’r In zijn verschillende activiteiten. Wil je weten wat je allemaal kunt doen? Loop gerust even binnen. Naast het bezoeken van activiteiten, is het ook mogelijk om een activiteit te beginnen. Je kunt je talenten en interesses op vele manieren inzetten!

 

  • Wil je af en toe gastheer of gastvrouw zijn?
  • Wil je samen met anderen bepaalde activiteiten opzetten? Samen muziek maken? Boeken ruilen? Samen koken of juist een breiclubje vormen? 
  • Heb je belangstelling voor andere culturen, wil je iets doen met taalverwerving?
  • Ben je mantelzorger en zou je andere mantelzorgers willen ontmoeten?
  • Ben je op dit moment zonder werk of pas met pensioen en heb je vaardigheden die je wilt inzetten voor de huiskamer?

 

Openingstijden

Sinds de start van Kom d’r in, zijn we al flink uitgebreid. We kunnen wel stellen dat de huiskamer van Geffen een echt succes is. De activiteiten breiden zich steeds uit. Voor het meest actuele programma en de openingstijden verwijzen wij je graag door naar de Torenklanken op deze site.

 

Meer weten? Stuur een bericht naar komdrin.geffenzorgt@gmail.com of neem contact op met Elly Smit (073 5322 221) of Tineke Willemse (06 1075 8924).

 

Meedoen?

Iedereen is welkom om bij te dragen aan Geffen Zorgt!

Draag jij ook graag je steentje bij? Dat kan!

 

Heb je interesse in een van de werkgroepen? Stuur dan een mail naar geffenzorgt@gmail.com 

 

Wil je meer weten over of meedoen aan Kom D’r In? Mail dan naar:

komdrin.geffenzorgt@gmail.com