Open Dag - Green Heart Nature Farm & Voedselbos

Op zaterdag 17 juni is iedereen welkom om kennis te maken met onze natuurboerderij en het voedselbos! We verzorgen rondleidingen, lekker eten en drinken en delen graag ons fijne plek.

Programma:
Van 11:00 tot 15:00 kun je gezellig binnen komen wandelen aan de Leiweg 3A. Bij de tent word je welkom geheten en kun je iets lekkers te eten of drinken halen. Ook is een muziekje, informatie en een hoop gezelligheid te vinden.

Je kunt vervolgens bij één van de rondleidingen over het terrein aansluiten. Elk uur start er een nieuwe:

 

  • 11:00 Rondleiding door Kestrel
  • 12:00 Rondleiding door Geert-Jan
  • 13:00 Rondleiding door Kestrel
  • 14:00 Rondleiding door Geert-Jan

 

Hier hoor je meer over wat een voedselbos nou eigenlijk inhoudt, over onze manier van samenwerken met de natuur en de natuurlijke overvloed die een voedselbos oplevert. Proef en ontdek, en stel al je vragen.

Ook kun je zelf over de paden van het voedselbos rondwandelen om de sfeer te proeven en te genieten van de prachtige natuur.

Tot slot is er een lekker hapje of drankje te krijgen en wellicht al wat van onze bessen te oogsten. Fijn als je zelf een bakje of emmertje meeneemt van huis als je het leuk vindt om wat bessen mee naar huis te nemen! Wat contant geld meenemen kan ook handig zijn.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Lees meer en meld je aan via onze website https://www.greenheartnaturefarm.org/17-6-open-dag/

Open Dag - Green Heart Nature Farm & Voedselbos
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Green Heart Nature Farm
Telefoon: 0624443907
E-mail: tjitske@greenheartnaturefarm.org