Open Dag Voedselbos & Natuurboerderij Green Heart Nature Farm Geffen

Het voedselbos in Geffen staat weer volop in bloei! Kom je meegenieten?
Na een aantal jaren van planten, zaaien, bouwen en creëren begint de natuurlijke rijkdom van de Green Heart Nature Farm steeds meer zichtbaar te worden. De bomen beginnen steeds meer een voedselbos te vormen met elkaar, ze dragen inmiddels de eerste vruchten en noten, en de bessenstruiken hangen vol met zomerfruit. Deze natuurlijke rijkdom wordt op de jaarlijkse Open Dag weer tentoongesteld, voor iedereen die benieuwd is wat er nou precies gebeurt op de Leiweg 3A, meer wil weten en leren over voedselbossen en natuurherstel, of gewoon wil meegenieten van de prachtige plek. Naast de fruitbomen, notenbomen en bessenstruiken, kun je ook de prachtige theetuin, natuurvijver, boerderijdieren, kas, moestuin en ontmoetingsplaats komen ervaren en bekijken en zijn er leuke activiteiten te doen.

De jaarlijkse Open Dag van de Green Heart Nature Farm is op zaterdag 15 juni van 10:30 - 16:00. Kom liefst op de fiets of lopend.

Iedereen uit Geffen en omstreken, van jong tot oud, is van harte welkom om langs te komen. Ze verzorgen van 10:30 - 16:00 rondleidingen, inspiratietalks over (buurt)voedselbossen, kruidenwandelingen, workshops wormenhotel bouwen, hapjes & drankjes. Een aantal activiteiten is speciaal geschikt voor kinderen. Mochten de eerste bessen al rijp zijn, kun je ook die komen plukken! Neem vooral zelf een bakje of emmertje mee daarvoor.

Op www.greenheartnaturefarm.org vind je meer info en een overzicht van het activiteitenprogramma met tijden. Voor de activiteiten geldt: vol=vol, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Open Dag Voedselbos & Natuurboerderij Green Heart Nature Farm Geffen
Contactinformatie organisatie
Organisatie: Green Heart Nature Farm
Telefoon: 0624443907
E-mail: tjitskewillemsma@gmail.com

Foto's