Pubquiz Café & Zaal Frankies

Ook dit jaar organiseert ‘PubQuiz Met De Fles Op Tafel’ in Café Frankies een nieuwe PubQuiz met vragen, afbeeldingen, geluidsfragmenten en een proefronde.

 

Omdat we al een aantal PubQuizen in Geffen georganiseerd hebben, denken we dat de meesten van jullie wel een beeld hebben van wat een pubquiz inhoudt. Laten we daarom, voor diegene die heeft nog nooit beleefd hebben, eerst maar eens uitleggen wat een Pubquiz niet is: Het is voor niemand TE moeilijk. Sommigen denken misschien dat je er voor doorgestudeerd moet hebben, maar die gestudeerde mensen balen wel eens van het feit dat ze niets weten over soaps, metseltechnieken of Joshi (dat groene draakje uit Mario Bros). Pubquiz (bij ons) is vooral voor de lol, met vragen over de meest uiteenlopende dingen. 

 

Wat het ook zeker niet is: duur en saai! €20,00 per team van maximaal 5 personen en dan ben je een hele avond onder de pannen… En saai? Nee joh, we stellen zoveel vragen dat er altijd gespreksstof is!

 

Opgeven met 3, 4, of 5 personen voor de PubQuiz kan via www.metdeflesoptafel.nl en geef dan meteen je teamnaam door. We starten om 20.00 uur en we maken voor 23.00 uur de winnaar van de avond bekend. 

 

De data van dit seizoen:

  • Donderdag 7 september 2023
  • Donderdag 9 november 2023
  • Donderdag 11 januari 2024
  • Donderdag 22 februari 2024
  • Donderdag 11 april 2024
  • Donderdag 13 juni 2024
Pubquiz Café & Zaal Frankies
Contactinformatie organisatie
Organisatie: PubQuiz Met De Fles Op Tafel