Vrijwilligerstaak: Algemeen bestuurslid MFC De Koppellinck

Terugkerend

Eigen keus

4


Je hebt contacten met vrijwilligers en verenigingen die hier hun 'thuis' hebben. Samen met het bestuur beheer je een deel van het pand en ontwikkel je ideeën om de Koppellinck verder te vullen.

Algemeen bestuurslid MFC De Koppellinck

Het bestuur vergadert één avond in de maand en daarnaast kun je er zo veel tijd aan besteden als dat je zelf wilt. We zoeken algemene bestuursleden, een voorzitter en een vice voorzitter. Op dit moment zijn er 5 bestuursleden actief.

 

Vind je het leuk om onze Geffense verzamelplaats verder op te laten bloeien? Te sparren over nieuwe kansen en in contact te komen met alle vrijwilligers en verenigingen die er 'huizen'? Bel Bert eens om nader kennis te maken en je vragen te stellen.

 

MFC de Koppellinck is in 2010 gebouwd omdat er al jaren een grote behoefte was aan één gezamenlijk verenigingsgebouw dat voldeed aan de wensen van die tijd. Het huisvest basisschool De Wissel, schoolbestuur Filios, peuterspeelzaal 't Beertje, enkele paramedische bedrijven en diverse verenigingen en andere belangstellenden uit Geffen.

 

De exploitatie van het gebouw is in handen van gemeente Oss, het schoolbestuur en Stichting MFC de Koppellinck. Stichting MFC de Koppellinck is hierbij verantwoordelijk voor de exploitatie en beheer van de centrale ruimte (waaronder de bar en foyer) en het verenigingsdeel.

Interesse of vragen?

;