Vrijwilligerstaak: Versterking barcommissie voor clubgebouw TPV De Vlijmd

Terugkerend

Half uur per week

1


De Geffense tennis- en padelvereniging is dringend op zoek naar versterking voor de barcommissie die zich bezig houdt met het reilen en zeilen in het mooie clubgebouw.

Versterking barcommissie voor clubgebouw TPV De Vlijmd

Alvast goed om te weten: onderstaande taken kunnen natuurlijk verdeeld worden over meerdere personen. Gezellig zelfs! :)

 

De barcommissie bestaat uit een vast team dat verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen in de kantine: een zeer waardevolle toevoeging aan het sportplezier van alle leden. Denk daarbij aan de volgende taken:

  1. Zicht houden op alle voorraden en het tijdig inkopen van drank en etenswaren.
  2. Het verwerken van allerlei afval: plastic, papier, karton, glas en frituurvet. Het spreekt vanzelf dat dit afval milieuvriendelijk afgevoerd wordt.
  3. Het regelen van barpersoneel. Hier hebben we een enthousiast lid voor die dit op zich neemt.
  4. Zicht houden op de financiën van de bar, zowel qua inkoop als verkoop. Hierover communiceer je met het bestuur, met name aan de penningmeester.
  5. Aanspreekpunt en contact houden met de schoonmaakster.
  6. Aanspreekpunt en contact houden met de 'kantine werkgroep' (deze enthousiaste groep van 4 leden houdt zich bezig met de versiering en aankleding van de kantine).
  7. Nieuwe ideeën bedenken over het clubgebouw en dit delen met de rest van het bestuur.
  8. Het bijwonen van de bestuursvergadering, ongeveer eens in de 6 weken.

 

Veel werk? Dat valt reuze mee! Hoe groter het team, hoe minder werk voor iedereen. Spreekt (een deel van) deze vrijwilligerstaak je aan? Aarzel dan niet om te reageren en kom eens een kopje koffie drinken in het clubgebouw! De koekjes staan klaar...

 

Interesse of vragen?

;