Evert Rasing

Ik hou bijvoorbeeld van wat Boet en Tim doen, net over het randje. Heerlijk.
Evert Rasing

Vanaf vrijdag 7 februari 2020 betreden weer een aantal dappere Geffenaren het podium voor een avond vol humor. Evert Rasing bezoekt al jaren Recht vur zunne Roap en geeft in deze Ask a Local zijn mening over dit prachtige Geffense evenement.

 

Wat is Recht vur zunne Roap voor jou?

Recht vur zunne Roap is voor mij een gezellige avond uit in Geffen. Het mooie vind ik dat er door veel Geffenaren wordt samengewerkt om een paar goeie avonden neer te zetten. Niet alleen de artiesten zelf, maar ook de organisatie, het orkest en alle mensen achter de schermen. Het zit altijd weer mooi in elkaar. 
Het is ook echt iets waar je bij wíl zijn, want je kunt het toch nooit allemaal navertellen. Ook dit jaar willen er weer veel mensen bij zijn, want op het moment van schrijven zijn bijna alle kaarten uitverkocht. 


Heb je een favoriete tonproater?
Oeh, dat is moeilijk. Vooropgesteld doe ik m'n petje af voor iedereen die meedoet. Daar moet je toch echt wel ballen voor hebben. Het niveau ligt de afgelopen jaren ook vrij hoog, maar het blijft natuurlijk ook een kwestie van smaak. Ik hou bijvoorbeeld van wat Boet en Tim doen, net over het randje. Heerlijk. Maar ik vind het flauwe van Jo van Buul ook genieten. Lekker droog. De samenwerking van Jo met Hans van Roosmalen vorig jaar beviel me trouwens erg goed! Ik hoop dat ze daar dit jaar mee verder gaan. En ik kijk ook altijd uit naar wat John van den Heuvel weer te vertellen heeft.. Maar die zal het dit jaar wel te druk hebben, gok ik.


Zou je zelf ooit op het podium durven te staan?

Ik heb er al een paar keer over nagedacht om zelf ook eens op het podium te staan en er stond zelfs al een keer flink wat op papier, maar toch heb ik elk jaar nog een smoesje weten te vinden om niet mee te doen. Ik zou wel een keer willen deelnemen, maar dan wil ik ook wel echt iets moois neerzetten.


Ben je ook dit jaar weer aandachtig toeschouwer bij RVZR?
Jazeker! De allereerste avond zijn we erbij, vrijdag de 7e.  't Wordt 'r inne vur in de boeken heb ik me laten vertellen, dus ik ben heel benieuwd! 


Ga naar 'Ask a local'