John van den Heuvel

De Geffense Marktplaats, vóór en dóór Geffenaren!
John van den Heuvel

Wie kent tegenwoordig marktplaats niet? Een geweldig medium voor spullen die een tweede, derde of misschien wel tiende kans verdienen. De kans om een leuk centje te krijgen voor je spulletjes, en de kans voor een ander om voor een leuk bedrag een leuke aankoop te doen.

 

In deze ask-a-local, het verhaal van de facebookpagina 'Geffense Marktplaats', een initiatief van John van den Heuvel.

Hoe is het idee voor een Geffense marktplaats ontstaan?
Ook in Geffen zijn er veel spullen die door kunnen naar een nieuwe eigenaar. Hoe handig is het dat je iets kunt kopen en dit vervolgens in een straal van maximaal 5 kilometer op kunt halen. Gewoon Geffenaren onder "mekare". Ons kent ons, en wie weet wat voor leuke contacten er uit voortkomen. 

Waarvoor kun je de Geffense marktplaats gebruiken?
Naast het verkopen van spullen, kan de Geffense marktplaats zoveel meer zijn. Iemand zoekt een lift naar een afspraak in het ziekenhuis, bewoners van de Heegt zoeken een wandelmaatje voor een mooie zondagmiddag. Of er zijn mensen die met kerst een té grote gourmetschotel hebben bestelt, en die een ander met veel minder mogelijkheden ook een geweldig kerstdiner gunnen. Dat is mijn idee achter de Geffense marktplaats. Vóór en dóór Geffenaren!

Hoe kun je je aanmelden bij de Geffense marktplaats?
Dit kan heel makkelijk. Zoek op Facebook naar Geffense Marktplaats en kies voor 'lid worden'. Na een controle vraag wordt je verzoek geaccepteerd en kun je berichten zien op de site of zelf berichten plaatsten. 


Ga naar 'Ask a local'