Laura Langens

De definitie voor creativiteit is "iets nieuws zien in een kans of probleem". Ik denk dat Geffenaren daar heel goed in zijn.
Laura Langens

Laura Langens is oprichter van Kinderatelier Buiten de lijntjes, waar kinderen op de boerderij mogen tekenen, schilderen en knutselen. Hierbij staat centraal dat de kinderen buiten de lijntjes mogen kleuren. Alles hoeft dus niet perfect te zijn! 

Altijd leuk een nieuwe ondernemer in Geffen. Vertel, hoe kwam je bij het idee om kinderatelier Buiten de lijntjes te starten?

"Als 14 jarig meisje was het al mijn droom. Op zaterdagochtend knutselen met kinderen. Dat idee is iets groter geworden. Ik ben heel blij en trots dat ik na 16 jaar, de zekerheid los heb gelaten en mijn droom ben gaan volgen."

 

Wat vind je van de Geffenaren? Zijn wij een beetje creatief?

"De definitie voor creativiteit is "iets nieuws zien in een kans of probleem". En ik denk dat de Geffenaren daar heel goed in zijn."

 

Wat vind je het meest creatieve werk of activiteit in Geffen? 

"Persoonlijk vind ik de creaties van kinderen het allermooist. Kinderen verwerken leuke en minder leuke situaties op hun manier door te tekenen. Bijna elk huis in Geffen is wel gevuld met een mooie kindertekening, daar mogen we trots op zijn!"

 

Heb je zelf nog ideeën hoe we creatiever kunnen worden?
"Als we kijken naar bovenstaande definitie mogen we als Geffenaren nog meer leren om open te staan voor meningen van anderen. Niet te snel oordelen. Als we kijken naar het maken van een kunstwerken, denk ik dat we af en toe teveel dingen zien om het niet te doen, geen tijd is er daar een van. Juist door tijd te creëren voor iets wat je leuk vindt, word je, in mijn ogen, een gelukkiger mens."

 

 


Ga naar 'Ask a local'