Ruud van der Doelen

"Honderd procent ervoor gaan en volg vooral je eigen gevoel"
Ruud van der Doelen

In 2013 nam Ruud van der Doelen het bedrijf Van der Doelen Verzekeringen over van zijn vader Antoon. En niet zonder succes. Met vestigingen in Geffen, Loosbroek en Berlicum vierde Van der Doelen Verzekeringen in 2018 nog het 25-jarige jubileum op een sportieve manier bij de Breakout Run. En Ruud werd door de leden van Ondernemend Geffen uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in Geffen.

 

 

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ons pap had zijn assurantiekantoor en was altijd samen met andere ondernemers in de weer. Het is als het ware met de paplepel ingegoten. Zelf beslissingen kunnen nemen en een vertrouwd bedrijf voortzetten, waar onze klanten maar ook zeker personeelsleden zich thuis voelen, dat is mijn uitdaging!


Wat vind je van het ondernemersklimaat in Geffen?
Geffen is zeker ondernemend. We hebben in Geffen vele mooie bedrijven, maar ook een grote groep zeer actieve ZZP’ers. Ik ervaar het “Geffense ondernemersklimaat” als open en erg plezierig!


Ben je ook actief in het (Geffense) verenigingsleven?
Ik ben actief bij onze mooie voetbalvereniging Nooit-Gedacht. Eerst als voetballer, later als assistent trainer bij JO-19 en inmiddels zit ik in de sponsorcommissie. Daarnaast tennis ik bij TV de Vlijmd en zijn we sponsor bij meerdere Geffense verenigingen.


Zijn er nog activiteiten die je mist in Geffen?
Geffen barst van de activiteiten, opgezet door actieve ondernemende mensen. Hier ben ik graag bij aanwezig! Ik kan niet zeggen dat ik een activiteit mis.


Tot slot: heb je tips voor jonge, Geffense ondernemers?
Honderd procent ervoor gaan en volg vooral je eigen gevoel. Heb je vragen of zoek je zekerheid? Loop eens binnen bij Van der Doelen, je bent van harte welkom! Dat is eigenlijk m’n beste tip ?


Ga naar 'Ask a local'