Vanessa van Herpen

"De laatste editie van Strooipop. FEEST!! In hoofdletters en met uitroeptekens!"
Vanessa van Herpen

Wat is je rol binnen de organisatie?
Proberen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om t strooipopfestival te bezoeken! Door middel van marketing en pr. Ook heb ik een rol bij de sponsorwerving, planning van de vrijwilligers en eigenlijk nog van alles er omheen. Er is genoeg te organiseren!


Wat is jouw mooiste Strooipop moment van de afgelopen negen edities?
Dat zijn dan toch de avonden achter de bar: goei muziekske aan en lekker biertjes wegtappen.


Dit jaar de tiende en laatste editie van Strooipop. Waarom de laatste editie?
Strooipop is heel succesvol geweest met grootse artiesten. Dat elk jaar te evenaren of zelfs te overtreffen wordt steeds moeilijker. Het wordt denk ik gewoon tijd voor iets nieuws op de plek van strooipop. Nieuwe generatie, andere invulling, maar hopelijk wel net zo gezellig!


Wat kunnen we verwachten van het programma dit jaar?
Feest! In hoofdletters en met uitroeptekens! We gaan voor een exclusieve, laatste 10e editie. We knallen echt letterlijk de tent uit met de fantastische band House of Rock. Ik kan niet alles verklappen, maar ook Henk Dissel treedt op. Een Dance tent met een geweldige line up van Dj's. De Silent Disco niet te vergeten en natuurlijk de super gezellige Hollandse middag op de familiezondag met drie populaire Nederlandstalige zangers van dit moment.

 

Als afsluiting bouwen we een feestje met Private Label en DJ Smekkie op zondagavond. Het hele weekend wordt ondersteund door de dj's van DJ Crew, ook zij staan garant voor één groot feest!

 

Meer informatie over Strooipop en online tickets op www.strooipop.nl  


Ga naar 'Ask a local'