Vrijwilligerstaak: Initiator nieuwe activiteiten in Oude Klooster

Datum: 19-03-2024

Terugkerend

In overleg

1


Heb jij een goed idee en wil je je inzetten om dat te realiseren? Stichting Het Oude Klooster heeft een fonds voor nieuwe initiatieven én verschillende ruimtes beschikbaar.

Initiator nieuwe activiteiten in Oude Klooster

Denk jij wel eens: 'Geffen is geweldig, maar het zou nog mooier zijn, als we ook nog (...) zouden organiseren'?  Een nieuwe club, interessante lezingen, muziek, tentoonstellingen, cursussen... Wat is jouw droom voor de Geffenaar?

 

Initiatieven? Wat bedoel je precies?

Om je een idee te geven naar wat voor soort initiatieven we op zoek zijn:

  • Laagdrempelig, iedereen is welkom. Ook Geffenaren die voorheen niet naar een dorpshuis kwamen, komen nu misschien wel.
  • Je draagt met jouw initiatief bij aan een diverser aanbod voor veel soorten Geffenaren: ouderen, jongeren of kwetsbare mensen.
  • Het is toegankelijk en betaalbaar. Het fonds van Het Oude Klooster kan financieel ondersteunen om jouw initiatief betaalbaar te houden en om noodzakelijke startinvesteringen te doen.

 

Heb je een plan?

Neem contact met ons op! Stuur een e-mail met je idee naar: hetoudeklooster@gmail.com en daarna praten we graag verder. Je kunt ook bij ons terecht voor raad en advies. Het bestuur van Het Oude Klooster beslist of jouw project uitgevoerd kan worden.

 

Heb je vragen?

Tuurlijk, laat het ons zeker weten! Neem contact op met Richard Peelen (06-19863406) of Herman Loerakker (06-22571480).

 

Interesse of vragen?