Vrijwilligerstaak: Lid Geffense activiteitencommissie vanuit TPV De Vlijmd

Terugkerend

Aantal keer per jaar

1


Je bent hét gezicht en vertegenwoordiger van tennis- en padelvereniging De Vlijmd tijdens een paar bijeenkomsten per jaar om de krachten van de Geffense verenigingen te bundelen.

Lid Geffense activiteitencommissie vanuit TPV De Vlijmd

In de activiteitencommissie zijn (bijna) alle Geffense verenigingen vertegenwoordigd. We bundelen onze krachten, zoeken naar oplossingen voor zaken waar we tegenaan lopen en maken de jeugd enthousiast voor de verschillende verenigingen.

 

Concrete taken:

  • De activiteitencommissie komt een paar keer per jaar samen (soms fysiek, soms online). Je kunt alleen deelnemen aan deze vergaderingen, afwisselen met een groepje of zelfs eenmalig aansluiten om te bepalen of het iets voor je is.
  • Eens per jaar organiseer je samen met de andere commissieleden de Roefeldag.
  • Als er nog andere actiepunten voortkomen uit de vergadering, kan je kiezen of je ze zelf uitvoert of dat je ze delegeert.

 

Waarom zou je deze taak op je nemen?

Deze rol brengt je veel gezelligheid met andere Geffenaren uit diverse hoeken. Ook al ben je de afgevaardigde vanuit TPV De Vlijmd, door de samenwerking ben je ontzettend waardevol voor alle Geffense verenigingen én zorg je voor meer enthousiaste (jeugd)leden.

 

Maak jij de jeugd enthousiast voor tennis en padel? Vind jij het leuk om het gezicht namens onze vereniging te zijn? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@tvdevlijmd.nl.

Interesse of vragen?

;