Vrijwilligerstaak: Medeorganisator van één dag Jeugdvakantieweek

Terugkerend

Ca. 2 uur per 2 weken

2


Als Jeugdvakantiewerk Geffen zijn we op zoek naar mensen die meehelpen bij het opzetten van een specifieke dag in de jeugdvakantieweek. Gezelligheid en blije gezichten gegarandeerd!

Medeorganisator van één dag Jeugdvakantieweek

Je wordt lid van de algemene werkgroep, waarin al enkele aanpakkers en bedenkers zitten. Om de hele week behapbaar te houden en de taken goed te verspreiden, zoeken we dus extra handen en ideeën.

 

Ieder van deze werkgroep is 'verantwoordelijk' voor de opzet en organisatie van één dag. Dit verdeel je onderling, dus je kunt ook met een aantal anderen één dag oppakken. De werkgroep en alle voorbereidingen starten op in april.

 

De Jeugdvakantieweek vindt altijd de laatste week van de schoolvakantie plaats. Om je een idee te geven van de drie dagen waarvoor we medeorganisatoren zoeken:

  • Dinsdag: waterspellen
  • Woensdag: vossenjacht
  • Donderdag: spellen

 

Je snapt het al: het is erg gezellig om deel te nemen aan deze werkgroep. Je ontmoet andere Geffenaren in aanloop naar deze feestweek en je bent tijdens jouw jeugdvakantiedag aanwezig op het terrein van D'n Uitstek om alle kinderen een geweldige dag te bezorgen.

 

Denk je nu: kom maar op met die gezelligheid, nieuwe ontmoetingen, energie en voldoening? Of heb je eerst nog wat vragen? Laat het ons weten!

Interesse of vragen?

Neem contact op met:

Stichting Jeugdvakantiewerk Geffen

jvwgeffen@gmail.com
;