Vrijwilligerstaak: Clubterrein onderhouders met groene vingers of 2 rechterhanden

Terugkerend

Eigen keus

5


Ben jij graag buiten bezig en heb je groene vingers en/of ben je een hele handige klusser? Dan zoeken wij jou! Wat extra handen om ons clubterrein op en top te maken én te houden zijn heel erg welkom.

Clubterrein onderhouders met groene vingers of 2 rechterhanden

Het clubterrein van Ruitersportvereniging De Zilverhoef ligt midden in het mooie en groene gebied bij de Geffense Plas. We zoeken een gezellige groep die de onderhoudstaken samen kunnen aanpakken.

 

Een indicatie van de beschikbare klussen:

  • Snoeien (vooral bomen).
  • Het zomer- en winterklaar maken van het terrein
  • De 2 rijbanen van 20 x 60 mtr en 1 rijbaan van 20 x 40 mtr netjes houden: met name sproeiers controleren en onkruid verwijderen.
  • Ons kleine onderkomen onderhouden en hier en daar opknappen.

 

Qua tijdsinvestering bepaal je natuurlijk zelf wat je fijn vindt. We zijn al erg geholpen met 4 (halve) dagen per jaar. We zoeken ongeveer 5 vrijwilligers, want samen aan de slag is handiger én gezelliger. Deze taak is leuk voor een groep vrienden of bijvoorbeeld voor alleengaanden die elkaar willen ontmoeten.

 

Vind jij het leuk om ons te helpen en houd je van gezelligheid en een kopje koffie? Dan horen wij heel graag van jou/jullie!

 

Ps. Affiniteit met paarden is hiervoor niet nodig. Naast onze passie voor paarden zijn wij een gezellige en gastvrije vereniging gelegen in een prachtige omgeving.

Interesse of vragen?

Neem contact op met:

Ruitersportvereniging De Zilverhoef

06-13045525 dezilverhoef@gmail.com
;