Vrijwilligerstaak: Opbouwers en afbouwers Ruud van Nistelrooij pupillen toernooi

Datum: 09-06-2023

Vanaf: 18:00 uur

Tot: 21:00 uur

Eenmalig

3 uur

15


Jaarlijks houdt Nooit Gedacht een groot voetbaltoernooi voor jongens en meisjes tot 12 jaar. We zoeken 10 tot 15 vrijwilligers om dit op te bouwen en weer af te breken.

Opbouwers en afbouwers Ruud van Nistelrooij pupillen toernooi

(↑ Dit is 'm natuurlijk niet... Maar het viel wel op, toch?)

 

Tijdens deze dag op zaterdag 10 juni ontvangen we voetbalverenigingen uit het hele land en zijn meer dan 1000 kinderen actief op het voetbalveld. Dit jaar alweer voor de 25e keer! Een enorm gezellige dag met heel veel blije gezichten van kinderen en hun ouders/begeleiders.

 

Om hier weer een schitterend toernooi van te maken zijn er diverse zaken die opgebouwd en ook weer opgeruimd dienen te worden:

 

  • OPBOUW: vrijdagavond 18.00 - 21.00 uur
    Denk aan het klaarzetten van bankjes, tafels, vuilnisbakken en een fotodecor. Tentjes opbouwen, vlaggen ophangen, kleedkamers leegmaken en andere hand-en-span diensten. We ronden af met een drankje.
  • AFBOUW: zaterdagavond 17.00 - 20.00 uur
    Uiteraard moeten dezelfde zaken na het toernooi weer opgeruimd worden. We ronden af met een hapje en een drankje.

 

Vele handen maken licht werk! Of je ouder bent, zelf lid bent van Nooit Gedacht of je er nog nooit geweest bent, dat maakt natuurlijk niet uit. Meld je (samen) aan via ng.jeugdwedstrijden@gmail.com.

 

Ps. Ben je benieuwd naar alle taken of wil je eerst meer weten? Neem zeker even vrijblijvend contact op met Tiny Heijmans: 06-53702094.

Interesse of vragen?

;