Vrijwilligerstaak: PR vrijwilliger Arboretum

Datum: 26-07-2023

Terugkerend

1x per zes weken

1


Vind je het leuk om al het moois van ons bomenpark over te brengen, zodat zoveel mogelijk mensen komen genieten van dit prachtige stukje Geffense natuur?

PR vrijwilliger Arboretum

Het Arboretum is een bomenpark dat door veel mensen in Geffen en daarbuiten wordt bezocht en gewaardeerd. Voor velen is het een doel voor een (dagelijkse) wandeling en een plek om even tot rust te komen. Dit is ook precies onze bedoeling: het betrekken van iedereen bij de natuur in en rond Geffen.

 

Als PR vrijwilliger heb je dus een prachtige taak: de beleving van ons mooie bomenpark overbrengen, zodat zoveel mogelijk mensen komen genieten van dit stukje natuur. Concreet denken we aan: het bijhouden van onze website, Facebook en Torenklanken, het ontwerpen van folders, etc.

 

Als PR-vrijwilliger kun je gesneden zijn uit twee soorten hout:

  • Je bent vooral een fan van de natuur en al het moois wat ieder seizoen voorbij komt.
  • Jouw affiniteit ligt meer bij PR, communicatie en social media, dus je weet al ongeveer wat ervoor nodig is. Je vind het daarnaast leuk om wat meer met en voor Geffen te doen.

 

Welk 'type hout' je ook bent, het is super als je het Arboretum kent, maar dat hoeft natuurlijk niet. Een nieuwe, frisse blik op ons mooie bomenpark is dus ook meer dan welkom.

 

Naast 4 bestuursleden zijn ook ongeveer 40 vrijwilligers in meer of mindere mate actief. Interessant en leerzaam: als PR-vrijwilliger ben je automatisch ook het vijfde lid van het bestuur. We hebben ongeveer één vergadering per zes weken.

 

Ben je nieuwsgierig of wil je eerst meer weten? Geef Jos de Veer zeker even een belletje op 06 - 295 745 57.

Interesse of vragen?

;