Bij Ons Achter Dagbesteding

Bij Ons Achter is een dagbesteding voor bezoekers met een hulpvraag, dit kunnen bezoekers zijn met een dementie, een niet aangeboren hersenletsel, autisme of wat anders zijn. Wij bieden een heel fijne dag voor onze bezoekers op een groene locatie die erg kleinschalig is. Niets moet "alles" mag. we tuinieren, doen spelletjes, koken samen van de groenten uit eigen tuin, zijn creatief en nog veel meer. Bij ons achter is open van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 16.00 uur. Ook zijn we ontzettend strot op ons certificaat een dementie vriendelijke locatie.

Bij Ons Achter Dagbesteding
Contactinformatie
Eigenaar: Conny Schuurmans
Bredweg 59
5386 KN Geffen
Telefoon: 615103977
E-mail: info@bijonsachtergeffen.nl

Bekijk onze vrijwilligerstaken

(Moes)tuinier met sociaal hart

Dagbesteding Bij Ons Achter zoekt een vrijwilliger met of zonder groene vingers die 1x of 2x per week in de lente, zomer en herfst samen met bezoekers de (moes)tuin wil bijhouden.

Lees meer

Terugkerend

Wekelijks ca. 1,5 uur

1

Chauffeur groepsvervoer dagbesteding

Dagbesteding Bij Ons Achter zoekt iemand die het leuk vindt om minimaal 1x per week in de ochtend met een busje de bezoekers te vervoeren.

Lees meer

Terugkerend

Wekelijks ca. 1 uur

2

Gezellige gastvrouw of gastheer dagbesteding

Vind je het leuk om op woensdagmiddag samen een kopje koffie met onze bezoekers te drinken, een spelletje te spelen of iets creatiefs doen? Lees dan verder...

Lees meer

Terugkerend

2,5 uur

1