BSG

Hoera…. Met trots presenteren wij u onze nieuwe naam. Onze nieuwe naam is: ‘Belangenvereniging Senioren Geffen, afgekort BSG’. Aangesloten bij KBO-Brabant.


Maar we zijn er nog niet.
Een nieuwe naam is stap één. Op een ander moment is het zeker zinvol om met elkaar opnieuw te kijken of ons huidig aanbod van activiteiten nog wel voldoende is en van deze tijd. Zeker als we in de ledenwerving ook de jongere senioren aan ons willen verbinden.


We zijn een ‘belangenvereniging voor senioren. Een vereniging met vele enthousiaste en betrokken vrijwilligers. De komende maanden gaat het bestuur samen met jullie verder nadenken over de vraag welke zaken we als belangenvereniging zinvol vinden.


Ons aanbod: activiteiten, ontspanning/recreatie en soms vermaak, saamhorigheid, positionering en (KBO-Brabant) vertegenwoordiging. Wij willen opkomen voor elkaars belangen met ondersteuning van KBO-Brabant.
Wij willen er zijn voor elkaar en waar nodig en mogelijk elkaar ondersteunen.”

Ons nieuwe email-adres is: BSG.Geffen@gmail.com

Website: www.bsg-geffen.nl 

BSG
Contactinformatie
Secretaris: Will van Leeuwen-de Haas
van Coothstraat 14
5386 AE Geffen
Telefoon: 073-5323044
E-mail: bsg.geffen@gmail.com

Bekijk onze vrijwilligerstaken

Chauffeur voor Geffense zorgvragers

Nu er geen openbaar vervoer meer is in Geffen, liggen eenzaamheid en gemiste medische afspraken op de loer. Beschik je over een eigen auto, telefoon, wat vrije tijd en een warm hart voor de medemens?

Lees meer

Terugkerend

Eigen keus