Vrijwilligerstaak: Chauffeur voor Geffense zorgvragers

Terugkerend

Eigen keus


Nu er geen openbaar vervoer meer is in Geffen, liggen eenzaamheid en gemiste medische afspraken op de loer. Beschik je over een eigen auto, telefoon, wat vrije tijd en een warm hart voor de medemens?

Chauffeur voor Geffense zorgvragers

Het is van groot belang dat iemand naar (medische) voorzieningen, activiteiten of sociale contacten kan. Wanneer diegene om welke reden dan ook geen vervoersmiddel heeft, wordt dit alles erg lastig.

 

Belangenvereniging Senioren Geffen, Geffen Zorgt, Ons Welzijn en gemeente Oss willen dit graag voorkomen. Zij willen samen met jou komen tot een vrijwillige vervoersdienst voor kwetsbare mensen met zo'n 'mobiliteitsprobleem'.

 

Het is de bedoeling dat je de zorgvrager thuis ophaalt en hem/haar de nodige ondersteuning biedt. Na elke rit betaalt de zorgvrager jou de gemaakte benzine- en parkeerkosten. Alle details worden ingepland en vastgelegd door een coördinator. Je bent verzekerd via de vrijwilligersverzekering van gemeente Oss.

 

Alles wat jij nodig hebt, is een auto met inzittendenverzekering, een telefoon, wat vrije tijd en een warm hart voor de Geffense medemens.

 

Natuurlijk heeft dit plan verder uitleg en uitwerking nodig. Wil je graag meer informatie of jezelf inzetten als chauffeur of coördinator? Neem contact op met het secretariaat van BSG (bsg.geffen@gmail.com), Ons Welzijn (info@ons-welzijn.nl) of met Geffen Zorgt (geffenzorgt@gmail.com). Zet je telefoonnummer erbij, dan bellen we je terug. Alvast hartelijk dank!

Interesse of vragen?

;