Muziekvereniging W.I.K.

Willen Is Kunnen (W.I.K.) is een bruisende en actieve muziekvereniging die stevig is verankerd in het Geffense. W.I.K. is opgericht in 1961 en bestaat uit een fanfareorkest, slagwerkgroep, majorettekorps en opleidingsorkest. Ook is blaaskapel de Pompzwengels nauw verbonden aan de vereniging.

 

W.I.K. is een kleurrijke vereniging met een enorme diversiteit, van jong tot oud. Iedereen voelt zich thuis bij de club. De leden hebben één belangrijk ding gemeen: namelijk de liefde voor muziek! Iedereen heeft zijn eigen inbreng en alle kwaliteiten zijn aanwezig om ook de organisatorische kant van de vereniging goed te laten draaien. Daarnaast is ‘gezelligheid’ een belangrijke drijfveer!

 

Jaarlijks houdt W.I.K. een kerst-, speeltuin- en donateursconcert. De majorettes doen mee aan wedstrijden. Daarnaast worden er met regelmaat muzikale samenwerkingen gezocht. Voorbeelden hiervan zijn een musical met basisschool de Wissel, een optreden met Gerard van Maasakkers en het 50-jarig jubileum WIKend.

 

Er wordt aan concoursen deelgenomen en serenades gegeven voor jubilarissen, gouden huwelijken en 100-jarigen. Tussendoor is de vereniging present tijdens Geffense activiteiten zoals Sinterklaas, Koningsdag, dodenherdenking en Effe noar Geffe.

 

Ook worden er verschillende activiteiten voor de leden georganiseerd. Zoals het jeugdweekend, een gezellige bbq en de jaarlijkse speurtocht.

Muziekvereniging W.I.K.
Contactinformatie
Anita van Schaijk
Telefoon: 06 52364780
E-mail: muziekverenigingwik@live.nl