Vrijwilligerstaak: Vrijwilliger Brandweer Geffen M/V

Terugkerend

In overleg

3


Werken bij de Geffense brandweer naast je huidige baan of andere bezigheden? Dag en nacht klaar staan voor je buurt? Dat kan! Het vrijwilligerswerk brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven.

Vrijwilliger Brandweer Geffen M/V

De Geffense brandweer is er voor alle vormen van hulpverlening, dag en nacht. Dus niet alleen bij brand, maar ook bij verkeersongevallen, stormschade, het redden van dieren en ongelukken met gevaarlijke stoffen. Dit maakt jouw vrijwilligerswerk afwisselend, spannend, dankbaar en enorm waardevol voor iedereen.

 

Wie zijn wij?

Brandweer Geffen is een gemotiveerd korps dat bestaat uit vrijwilligers: we worden opgeroepen en komen naar de kazerne. Onze kazerne beschikt over een tankautospuit (de 1231) en een hulpverleningsvoertuig (de 1271). Meer info over onze kazerne

 

Wie ben jij?
Je hebt zeker geen alledaagse hobby als je vrijwilliger bij de brandweer bent. Er wordt heel wat van je gevraagd. Je werkt onder moeilijke en onverwachte omstandigheden. Je doet dit werk naast je privéleven en dagelijkse werk. Dit moet dus goed te combineren zijn. Daarbij is afstemming met het thuisfront en werkgever erg belangrijk.

 

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je woont in Geffen, Nuland of Vinkel.
  • Je hebt een goede gezondheid en conditie.
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) aanleveren.
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent bereid tot het volgen van een opleiding Manschap A.

 

Vergoeding
Als brandweervrijwilliger ontvang je een vergoeding voor je inzet. Naast de vaste maandelijkse vergoeding ontvang je een uurvergoeding voor uitrukken, cursussen, oefeningen en overige werkzaamheden. Dit alles binnen een omgeving waarin jij je verder ontwikkelt met een gemotiveerd collegiaal team.

 

Solliciteren of wil je eerst meer weten?
Neem dan contact op met Rob van Dinther.

 

Interesse of vragen?

Neem contact op met:

Brandweervereniging Geffen

645953318 ro.vanDinther@brwbn.nl
;