Vrijwilligerstaak: Barvrijwilliger MFC De Koppellinck

Terugkerend

In overleg

3


Je bent het gezicht van de avond die zorgt voor koffie/thee of een drankje voor leden van verenigingen en huurders van de zalen die na hun activiteiten nog even in de gezellige foyer blijven.

Barvrijwilliger MFC De Koppellinck

Alle uren die je wilt helpen zijn erg welkom. Eén avond in de week of in de maand of tijdens evenementen, alles is in overleg mogelijk.

 

Ervaring is niet nodig, een glimlach is genoeg. Iedereen vindt het fijn dat je er bent tijdens het gezellige afsluitende moment van hun activiteiten of tijdens een bruisend evenement. Je ontmoet allerlei Geffenaren en nieuwe contacten aan de bar. Ook draag je bij aan een belangrijk sociaal onderdeel van de Geffense samenleving. Draai eens een avondje mee, om te bepalen of het wat is voor je!

 

MFC de Koppellinck is in 2010 gebouwd omdat er al jaren een grote behoefte was aan één gezamenlijk verenigingsgebouw dat voldeed aan de wensen van die tijd. Het huisvest basisschool De Wissel, schoolbestuur Filios, peuterspeelzaal 't Beertje, enkele paramedische bedrijven en diverse verenigingen en andere belangstellenden uit Geffen.

 

De exploitatie van het gebouw is in handen van gemeente Oss, het schoolbestuur en Stichting MFC de Koppellinck. Stichting MFC de Koppellinck is hierbij verantwoordelijk voor de exploitatie en beheer van de centrale ruimte (waaronder de bar en foyer) en het verenigingsdeel. 

Interesse of vragen?

;