Verhuur zalen

Het Oude Klooster verhuurt ruimtes voor vergaderingen of andere bijeenkomsten aan verenigingen en maatschappelijke en (semi-)commerciële instellingen. 

 

Heeft u interesse in het huren van een ruimte dan kunt u contact opnemen met onze beheerder:

  • Peter van Veghel
  • Telefoon: 06-15236114
  • E-mail: pvanveghel@ziggo.nl

 

 

Filmzaal

Op de begane grond is de Filmzaal. Deze zaal heeft een oppervlakte van 75 m2. Deze zaal kan verbonden worden met de Biljartzaal. In deze zaal is ruimte voor 50 personen.

 

 

 


Biljartzaal

Tevens op de begane grond is de Biljartzaal. In deze zaal staan 3 biljarts. Tevens is hier de centrale bar van waaruit de andere zalen voorzien worden. De Biljartzaal is 70 m2. In deze zaal is ruimte voor 25 personen.

 

 

 


Bestuurskamer

Deze zaal kan eveneens verbonden worden met de Biljartzaal. Deze zaal heeft een oppervlakte van 65 m2. In deze zaal is ruimte voor 30 personen.

 

 

 

 


Kapel

In de kapel worden regelmatig (eucharistie)vieringen gehouden. Maar is ook uitermate geschikt voor kleine concerten of lezingen. De oppervlakte van de kapel is 100 m2 en biedt ruimte aan 60 personen.

 

 

 


Bovenzaal

Op de eerste verdieping, te bereiken via trap en lift, is de Bovenzaal. Deze zaal heeft een oppervlakte van 75 m2. In deze zaal is ruimte voor 50 personen.