v.v. Nooit Gedacht

Voetbalvereniging uit Geffen. Opgericht in 1929 en met 8 herenteams, 5 vrouwenteams en ongeveer 25 jeugdteams de grootste vereniging van Geffen. Vandaag de dag is Nooit Gedacht een bijzonder actieve vereniging. Naast de trainingen en wedstrijden is er het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een herfstactiviteit, het Ruud van Nistelrooy EF-toernooi, de Penaltybokaal, het Kampioenenbal en eens in de drie jaar een groots EindeJaarsKamp. 

v.v. Nooit Gedacht
Contactinformatie
Secretaris: Wilco Cremers
Postbus 10
5386 ZG Geffen
E-mail: info@nooitgedachtgeffen.nl

Bekijk onze vrijwilligerstaken

Kantinepoetser op maandagochtend

Iedere maandagochtend wordt onze voetbalkantine weer spik en span gemaakt voor het volgende weekend. ⚽️ Kom jij de gezellige maandagochtendploeg ondersteunen?

Lees meer

Terugkerend

4 uur per week

1

Hulp tijdens Ruud van Nistelrooij Pupillen Toernooi

Jaarlijks houdt Nooit Gedacht een groot nationaal voetbaltoernooi voor jongens en meisjes tot 12 jaar. Hiervoor hebben we tijdens de ochtend én middag vrijwilligers nodig voor lichte werkzaamheden.

Lees meer

Eenmalig

5 uur

20

Opbouwers en afbouwers Ruud van Nistelrooij pupillen toernooi

Jaarlijks houdt Nooit Gedacht een groot voetbaltoernooi voor jongens en meisjes tot 12 jaar. We zoeken 10 tot 15 vrijwilligers om dit op te bouwen en weer af te breken.

Lees meer

Eenmalig

3 uur

15

Scheidsrechter schoolvoetbaltoernooi Geffen

Meiden uit groep 8 van diverse basisscholen komen op woensdag 3 april naar Geffen om tegen elkaar te voetballen. We missen nog 3 tot 4 scheidsrechters. Wie o wie kan ons uit de brand helpen?

Lees meer

Eenmalig

4 uur

4